Baggrund Iqonisk.jpg

Plakatio i PRESSEN

SKRIV OM OS ELLER SAMARBEJD MED OS

6576638-0-scrolldown-black.gif

VIL DU SKRIVE OM PLAKATIO?

Plakatio er en lille dansk virksomhed, som arbejder dedikeret med personligt design og indretning til danskerne. Vi går meget op i kvaliteten, miljøet, gode priser, samt vores produkters betydning for dig, som den enkelte køber. Det er vores mål at skabe produkter, der har en høj affektionsværdi for iagttageren. Dette gør vi ved at skabe og designe plakater, som indeholder motiver og designs, som du kan identificere og relatere til – uanset om det er en plakat af byen du bor i, et naturområde du holder af eller en speciel begivenhed, som du mindes. Plakater er ikke bare plakater!

 
 
Baggrund%20Iqonisk_edited.jpg

ER DU INFLUENCER?

Vi samarbejder gerne med dig, der arbejder som influencer på dine sociale kanaler. Kontakt os gerne med dit for- og efternavn, link til dine sociale kanaler og relevant statistik. Vi glæder os til at høre fra dig!

Vores mål er, at skabe en personlig indretning i alle danske hjem, gennem plakater der har en personlig værdi for iagttageren. Ved at gøre dette, sikrer vi personen en bedre hverdag, hvor positive indtryk konstant bliver fremtonet. 

 

ER DU FRA MEDIERNE?

Se vores presserum for at downloade andre billeder med høj opløsning.

Hvis du er repræsentant for medierne, er du meget velkommen til at kontakte os vedrørende presseudlån, pressebilleder og andet PR-relateret indhold. Ved brug af vores billeder beder vi dig om, at du inkluderer en henvisning til os.

PRESSEMATERIALE
AdobeStock_334544399.jpeg

FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
Artist Painting in Studio
ER DU KUNSTNER?

Tror du, at dine motiver ville passe i vores butik? Hvis du brænder for at skabe, lige så meget som vi gør, vil vi gerne, at du deler dit design og din kreativitet med os med henblik på et eventuelt samarbejde.