HISTORIEN BAG VORES PLAKATER OG FOTOS I PERSPEKTIV-SERIEN

Hos Plakatio har vi en stor forkærlighed for den danske natur og fotokunstens mange facetter. Derfor har det altid været oplagt, at vi en skønne dag ville lave en kollektion af plakater, hvor netop den danske natur kom i fokus. Denne dag er endelig kommet, og det er blevet til en serie af plakater, som vi kalder "Perspektiv". Plakaterne i denne serie, rummer fotos fra Danmark – hvor alle er ”skudt” i fugleperspektiv – fra enten drone eller små fly.


Danmark har et utal af smukke naturområder; alt fra frodige skove, flotte enge, majestætiske søer, glitrende vådområder til høje klinte. Disse mange naturperler har alle noget helt unikt at byde på, og Plakatio ønsker at vise alle disse områder på bedst mulige måde.


Inden vi er taget ud for at fotografere, har vi lavet en grundigt stykke arbejde. Der er brugt mange timer på kortlæsning, research og vejrforhold. Mange af de håndplukkede naturområder er beskyttet, og derfor har det krævet tilladelser fra Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen samt Naturstyrelsen. Når det væsentlige forarbejde er lavet, har vi bare måtte krydse fingre for, at forholdene, lyset og vejret har været på vores side. Og vi må altså være helt ærlige… Vi syntes faktisk, at vores plakater og foto er blevet meget flotte!Vores mål med denne serie af fotokunst, er at give danskerne et stykke af den danske natur, som de kan tage med hjem i stuerne og samtidig kan relatere til. For os er det vigtigt, at du har muligheden for at indrette personligt! De plakater som du indrammer og hænger op, skal have en affektionsværdi for dig og samtidig fortælle en historie eller have minder gemt i sig. Udover det personlige aspekt i vores plakater, så bestræber vi os også på, at få naturen med ind i stuerne. Plakater med naturen som motiv, giver en særlig ro og harmonerer særligt godt med den skandinaviske indretningsstil.
22 visninger0 kommentarer
Baggrund%20Iqonisk_edited.jpg

PLAKATER FRA PLAKATIO

Plakatio er en dansk online shop, der sælger flotte og personlige plakater. Hos os finder du unikke og enestående plakater til den personlige indretning. Udforsk vores store udvalg af plakater med fantastiske motiver. Alle plakater er designet af Plakatio selv. Vores plakater og tryk kan også kaldes posters, plancher samt billeder eller print. De forskellige benævnelser dækker over samme type af smuk vægkunst, som du finder her hos os! På Plakatio finder du plakater med smuk fotokunstcitatplakaterplakater til særlige anledninger, samt de populære by og kort plakater.