PLAKATER MED FOTOS OG BILLEDER

Plakatio har et stort udvalg af plakat kunst med fotos. Billeder af naturen, planter, dyr kan for eksempel findes på disse plakater.

AdobeStock_371444948_edited.jpg

PLAKATER MED FOTOKUNST

Hos Plakatio finder du et stort udvalg at plakater med fotokunst. Alle fotos er taget af Plakatio selv – og vi mener at alle vores plakater med fotokunst, fortæller sin helt egen historie. Størstedelen af billederne du finder på plakat-shoppen, er ”klipset” i Danmark. Det kan umiddelbart virke helt absurd ved første øjekast, men vores lille land har så mange smukke seværdigheder og naturområder. Mange af disse steder finder du faktisk lige udenfor døren.

 

Plakatio mener at det er vigtigt, at du har muligheden for at indrette personligt – og at plakaten du rammer ind og hænger på væggen, betyder noget for dig. At du nu har muligheden for at tage noget af det smukke og lokale Danmark med ind i dit hjem, syntes vi bestemt er personligt. Det er i hvert fald langt mere personligt, end at hænge en ”ligegyldig” plakat med et intetsigende naturmotiv på væggen, som ikke får dig til at føle noget som helst.