Baggrund Iqonisk.jpg

Hvem er PLAKATIO?

DANSK PLAKAT-SHOP MED FOKUS PÅ PERSONLIG INDRETNING.

6576638-0-scrolldown-black.gif

HVEM ER PLAKATIO?

Plakatio er en lille dansk virksomhed, som arbejder dedikeret med personligt design og indretning til danskerne. Vi går meget op i kvaliteten, miljøet, gode priser, samt vores produkters betydning for dig, som den enkelte køber. Det er vores mål at skabe produkter, der har en høj affektionsværdi for iagttageren. Dette gør vi ved at skabe og designe plakater, som indeholder motiver og designs, som du kan identificere og relatere til – uanset om det er en plakat af byen du bor i, et naturområde du holder af eller en speciel begivenhed, som du mindes. Plakater er ikke bare plakater!

 
 

GOD KVALITET

Størstedelen af plakater fra Plakatio er trykt på kraftigt 170 gram silk-papir. Dette er ikke en tilfældighed. Vi har siden vores begyndelse testet et utal af forskellige papirtyper og -tykkelser. Tykkelsen er oftest det folk vurderer kvaliteten af papir ud fra – hvilket også giver god mening. Men hele videnskaben ligger i papirets overflade og fleksibilitet. Vores 170 gram semi-matte silkepapir er meget fleksibel. Denne fleksibilitet sikrer os, at papiret bevarer sit udseende og flotte tryk under forsendelse – uden at plakaten får hakker, buler eller folder.

Den glatte overflade vores papir har, sikrer samtidig et bemærkelsesværdigt flot udtryk. I forhold til mat papir, som oftest får farverne til at flyde ud og blive suget ind i papiret, bevarer denne papirtype farverne på overfladen. Vi garanterer et højkvalitativt tryk, hvor de rene linjer og små detaljer ses tydeligt og får et skarpt udtryk. Ydermere kan du bestille plakater i genbrugspapir (135 g. pr. m2). Disse plakater har en et mere råt udseende med en naturlig hvid overflade, samt lidt skruktur.

I dag finder du ikke mange plakater til under 200 kr. Desværre er denne branche plaget af høje priser og forbavsende dårlige designs med upersonlige motiver. Det syntes vi ikke kan og skal være rigtigt! Hos Plakatio får du personlige plakater til særdeles gode priser – og det er på trods af den gode kvalitet og de unikke designs Plakatio tilbyder. Vi mener helt oprigtigt, at alle skal have mulighed for at købe personlig indretning og plakater – uden at det skal koste en formue. Vi ved godt at vi ikke har lavet den nye Mona Lisa, men vi ved også, at vores plakater skaber smil, god værdi og positive tanker. Det skal man værdsætte!


Vi har en lang række kollektioner, hvor du kan finde billige plakater. Vi har kollektioner med by og kort motiver, plakater til store begivenheder, plakater med fotokunst, grafiske plakater og meget mere. Vores startpriser, starter fra 149 kr. og på ordrer over 399 kr., tilbyder vi gratis levering.

BILLIGE PRISER

Baggrund%20Iqonisk_edited.jpg

KONCEPT & PLAKATER

Vores koncept er enkel: Vi vil have folk til at indrette hjemmet mere personligt. Heldigvis er det en stigende tendens, at vi indretter vores hjem mere personligt. Men vi ser stadig, at folk køber indretnings-genstande og plakater, som ikke har nogen som helst betydning for denne person. Hvad betyder et dyrt billede eller maleri, hvis det ikke får dig til at føle noget? Ser du, vi vil gerne skabe et personligt miljø inden for hjemmets vægge. Når du kigger rundt i dit hjem, skal det sprudle af personlige minder, tanker og indtryk! Dit hjem er din base. Herfra har din hverdag sit udgangspunkt, og her skal du kunne være dig selv. Derfor mener vi også at dit hjem skal afspejle din personlighed.


Det er bevist, at vores omgivelser påvirker vores adfærd og humør. Vi tror på, at vores plakater kan være med til at påvirke alle personer i en bedre og mere positiv retning. Vores plakater er primært designet til den personlige indretning. Med et gennemtænkt design, tænker vi alle elementer ind: layout, farver, motiver, lys, former og så videre. Du sikrer dig altså en plakat, som påvirker dig positivt. Ikke kun fordi den er flot, men fordi den har en positiv effekt på din underbevidsthed.

Vores mål er, at skabe en personlig indretning i alle danske hjem, gennem plakater der har en personlig værdi for iagttageren. Ved at gøre dette, sikrer vi personen en bedre hverdag, hvor positive indtryk konstant bliver fremtonet. 

 
ET SÆRLIGT ANSVAR

Hos Plakatio mener vi, at vi alle har et fælles ansvar for miljøet og en grønnere omstilling. Vi har foretaget en række initiativer, som har til formål at sikre en grønnere fremtid. Vi mener at erhvervslivet er den drivkraft, som skal sikre de nødvendige forandringer og være med til at løse de afgørende miljømæssige udfordringer. Det gør vi blandt andet gennem vores samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening, samt innovative løsninger og klart definerede politikker. Formålet med vores CSR-arbejde er at fastlægge retningslinjer for Plakatios håndtering af samfundsansvar og miljøansvar. 

Alle vores plakater er CO2-neutrale og er Svanemærket. Alle faser af produkthåndteringen er tænkt i gennem; hvilke materialer vi bruger, hvordan vi printer, hvordan vi leverer plakaterne og hvordan vi slår rødder i fremtiden gennem ”grønne” samarbejdspartnere og leverandører.

DJI_0138_edited.jpg

FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER

  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest
  • YouTube
DJI_0532.jpg
PERSONERNE BAG PLAKATIO
Ikke-navngivet-4.jpg

KENNETH HØJGÅRD KLAUSEN, CEO & EJER

Kenneth startede i 2016 webshoppen Imagi.dk. I næsten 4 år drev Kenneth webshoppen alene. I 2021, besluttede han sig for at Imagi.dk, havde brug for en make-over og en kærlig opgradering. Imagi.dk blev derfor til Plakatio. Kenneths arbejde hos Plakatio, har resulteret i en ny hjemmeside, nye kollektioner, bedre platforme og optimering af plakater. Ydermere har Kenneth i lang tid arbejdet som freelance-fotograf, og disse færdigheder er også blevet udnyttet til helt nye kollektioner.

2_edited.jpg

VICTOR THORUP-KJÆRULFF, CMO & EJER

I 2021 blev Victor en del af ejerkredsen i Plakatio. Victor har mange års erfaring med drift af virksomheder – alt fra små start-up projekter til større koncerner. Hans arbejde startede i forbindelse med lanceringen af Plakatio. I den forbindelse har Victor stået for B2B-delen og anskaffet nye samarbejdspartnere. Til dagligt står Victor for Plakatios markedsføring og profil udadtil.