By og kort plakater fra Plakatio

By & kort plakater fra PLAKATIO

Alt du skal vide om vores plakater inden for by og kort kategorien.

Alt om By og kort plakater

Plakatio har siden 2016 designet og leveret byplakater til danskerne. Vores by og kort plakater har været særdeles populære – og det forstår vi godt. Plakatio har over 280 plakater, som har de danske byer og øer som motiv – enten som bykort, danmarkskort, ø-plakat eller deres kendetegn og vartegn.

Hvad gør Plakatio’s by plakater unikke?

Med over 280 plakater, hvoraf alle fås i flere forskellige designs, giver vi vores kunder muligheden for at få lige den by og kort plakat de drømmer om. Du finder ikke andre plakatshops, der har så stort et udvalg af plakater inden for by og kort kategorien. Ydermere tilbyder vi unikke plakater, hvor du kan få designet og leveret byplakater og ø-plakater, hvis vi ikke i forvejen har plakaten i vores sortiment.


Hos Plakatio går vi meget op i personligt design og affektionsværdien hos modtageren. Vi tilbyder personlige plakater, fordi vi mener at din indretning skal udstråle personlighed og fortælle en historie. Det kan du være helt sikker på, at du får med vores by og kort plakater. Der er vel ingen plakat, som kan fortælle flere historier end den by du kommer fra, byen hvor du mødte din store kærlighed, den by hvor du startede dit voksenliv eller bare den by hvor du bor i dag. 
 

BILLIGE PRISER

Thisted byplakat fra Plakatio

BYPLAKATER

Hos Plakatio gør vi alt for, at du får lige netop den byplakat du drømmer om – uanset om du er fra en lille flække i Jylland eller om du kommer fra storbyen København. Vi har over 150 byplakater i denne kollektion. By plakaterne har bykortet som motiv, hvor både navn, landet Danmark og koordinater vil være synlige. Byens gader og veje bliver illustreret på en minimalistisk måde, hvilket også gør plakaten let at indrette med, såfremt du skal lave en billedvæg.

 
Udover at vi har et stort udvalg af byplakater, så fås disse plakater også i 7 forskellige farver og i størrelserne A4, A3, 50x70 cm. og 70x100 cm. Plakaterne har et stilrent design, og passer ind i stort set alle hjem. Plakaterne er designet af Plakatio selv, og det betyder at vi hurtigt og nemt kan designe nye plakater til kollektionen eller lave rettelser på eksisterende plakater. 


Med vores by plakater kan du dekorere dit hjem på en unik og personlig måde. De personlige byplakater skaber en stemning, som kun få plakater kan skabe. De fortæller en historie og giver dig en værdi, som du ikke må eller kan undvære i indretningen af dit hjem.

Vores mål er, at skabe en personlig indretning i alle danske hjem, gennem plakater der har en personlig værdi for iagttageren. Ved at gøre dette, sikrer vi personen en bedre hverdag, hvor positive indtryk konstant bliver fremtonet. 

DANMARKSKORT

Plakatio har ligeledes et stort udvalg af plakater med Danmarkskort, hvor bynavnet har en central placering på hver plakat. Ligeledes vil byens placering være markeret med en grafisk detalje, så Danmarkskortet får et personligt og unikt udtryk. Vi har over 100 plakater inden for denne kategori, og udvider hele tiden sortimentet med nye byer, så vi også kan tilbyde plakater med nogle af de mindste byer i Danmark.
 

Plakatio designer selv plakaterne, hvilket gør det let for os, at lave en Danmarkskort-plakat over din by. Det er uanset om du bor i Assens eller Aarhus. Vi mener at alle danskere skal have mulighed for at tage et stykke af dem selv med ind i hjemmet – derfor er vores kollektion med Danmarkskort også en væsentlig del af vores produktportefølje. Vores Danmarkskort plakat fås i 7 forskellige farver og i størrelserne A4, A3, B2 (50x70 cm.) og B1 (70x100 cm.).


Det minimalistiske design som Danmarks plakaten har, gør det let for modtagerne at indrette med. Plakaten passer særligt godt med vores fotokunst eller de andre by og kort plakater. 

Danmarkskort med Hobro fra Plakatio

FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER

  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest
  • YouTube
Fanø plakat fra Plakatio
Ø-PLAKATER

Plakaterne med danske øer, har vi ligeledes haft i vores sortiment siden startskuddet i 2016. Siden starten har vi udvidet sortimentet, så vi i dag har 24 plakater med danske øer. Hver ø-plakat har øens omrids som motiv, samt ø-navnet, landet og koordinaterne. Vi har valgt de 24 mest befolkede øer, men tilbyder også at lave ø-plakater af mindre befolkede øer – også udenlandske øer, hvis det ønskes.


Ø-motiver på plakater trender lige nu ude i de danske hjem, og mere end nogensinde før føler vi os stolte af vores øer og viser øen frem i hjemmet. Plakaterne er med til at skabe personlighed og varme i hjemmet, og skaber en hjemlig atmosfære. Med ø-plakaterne har du også mulighed for at vise øen hvor du er vokset op, eller andre øer som du har et godt forhold til. Det kan ske at du og din partner begge har en ø som skal repræsenteres på væggene.


Ø-plakaterne står godt alene, men kan også nemt kombineres med andre plakattyper. Mix din ø-plakat med andre plakatgenrer, eller gå all in og lav for eksempel en billedvæg kun med by og kort plakater. Det kan også være stilfuldt at have dine byplakater hængende adskilt rundt omkring i boligen. Plakatio tilbyder ø-plakaterne i 7 forskellige farver, og i størrelserne A4, A3, 50x70 cm. og 70x100 cm.

VARTEGN OG KENDETEGN

Byplakater er blevet populære i de danske hjem som aldrig før, og der her hos Plakatio er der ingen tvivl om at det skaber en hyggelig og hjemlig stemning, i det at du kan tilføje masser af personlighed til væggene. Byplakaterne giver sjæl og personlighed til dit hjem, og de er med til at vise ”alt og alle” at du er stolt af byen du kommer fra. 


Hos Plakatio har vi lavet en lille kollektion, hvor vi har fundet de væsentligste kendetegn fra netop de byer, som vi har valgt til kollektionen. Udover at byen er skrevet med en fed skrift på langs, vil man på højkant kunne læse sig frem til nogle af byens mest kendte vartegn. Disse kendetegn gør disse plakater yderst personlige og giver flere associationer til byen. 
 

Plakaterne får også i 7 forskellige farver, og kan købes i størrelserne A4, A3, 50x70 cm. og 70x100 cm. Denne personlige byplakat kan let kombineres med de resterende plakater fra vores by og kort kollektion. Byplakaterne passer ind i de fleste indretninger, og er en smuk tilføjelse til det moderne eller rustikke hjem. Der er derfor ingen tvivl om at byplakaterne er kommet for at blive.

Kolding Vartegn - Plakat fra Plakatio

Vi vil gerne se hvordan du anvender byplakater fra Plakatio i din indretning. Brug derfor gerne hashtagget #Plakatio eller tag os med @plakatiodk når du poster billeder på Instagram. Så kan det være vi deler dine billeder med vores følgere.

Plakatio har Danmarks største udvalg af by & KORT plakater og bestræber os på at have plakater med bymotiver som dækker hele Danmark. Vi har derfor et stort udvalg af plakater med alle de danske storbyer, men også af de mindre byer. 

Baggrund%20Iqonisk_edited.jpg
Serier fra DANMARK

For at få et større overblik over vores mange plakater inden for by og kort kategorien, har vi delt plakaterne op i små kollektioner. Disse kollektioner er navngivet efter store områder i Danmark. På den måde gør vi det overskueligt at finde lige netop den plakat du søger. Samtidig kan du også finde andre plakater fra lige netop dette områder – som for eksempel vores store udvalg af fotokunst plakater. Her har vi samlet et stort udvalg af plakater og fotos fra samme område i Danmark. Plakaterne kan findes under vores Perspektiv-serie og Natur & Landskab-serie.


Vi har lavet 17 kollektioner, som indbefatter; Toppen af Jylland, Thy, Himmerland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Trekantsområdet, Sønderjylland, Fyn, Sydhavsøerne, Syd- og Vestsjælland, Lolland, Falster og Møn, Nordsjælland, Hovedstadsområdet og Bornholm. Under alle kollektioner finder du byplakater, Danmarkskort, Ø-plakater og plakater med kendetegn fra byerne.

Har du forslag til, hvordan vi kan forbedre denne plakatkategori, så er vi meget åbne for at høre din mening. Vi arbejder konstant på, at optimere og på at forbedre vores produktuer. Kontakt os her.

GOD KVALITET

BILLIGE PRISER

Hos Plakatio trykker vi primært vores på kraftigt 170 gram silk-papir. Vi har siden vores begyndelse i 2016 testet et utal af forskellige papirtyper og -tykkelser, og det er derfor heller ikke en tilfældighed at vi trykker på denne type papir. Tykkelsen og overfladen er oftest det som der vurderes på, når kvaliteten på papir skal måles – hvilket også giver god mening. Vores 170 gram semi-matte silkepapir er meget fleksibelt. Denne papirtype sikrer os altså, at papiret bevarer sit udseende og flotte tryk under forsendelse – uden at plakaten får hakker og folder. Alle plakaterne fås i 7 forskellige farver; Sort/hvid, terracotta, blå, grøn, beige, rød og antracit. De kan købes i størrelserne A4 (21 cm. x 29,7 cm.), A3 (29,7 cm. x 42 cm.), B2 (50 cm. x 70 cm.) og B1 (70 cm. x 100 cm.).


Den semi-glatte overflade vores papir har, sikrer samtidig et bemærkelsesværdigt flot udtryk. I forhold til mat papir, som oftest får farverne til at flyde ud og blive suget ind i papiret, bevarer denne papirtype farverne på overfladen. Vi garanterer et højkvalitativt tryk, hvor de rene linjer og små detaljer ses tydeligt og får et skarpt udtryk. Ydermere kan du bestille plakater i genbrugspapir (135 g. pr. m2). Disse plakater har en et mere råt udseende med en naturlig hvid overflade, samt lidt skruktur.

I dag finder du ikke mange plakater til under 200 kr. Desværre er denne branche plaget af høje priser og forbavsende dårlige designs med upersonlige motiver. Det syntes vi ikke kan og skal være rigtigt! Hos Plakatio får du personlige plakater til særdeles gode priser – og det er på trods af den gode kvalitet og de unikke designs Plakatio tilbyder. Vi mener helt oprigtigt, at alle skal have mulighed for at købe personlig indretning og plakater – uden at det skal koste en formue. Vi ved godt at vi ikke har lavet den nye Mona Lisa, men vi ved også, at vores plakater skaber smil, god værdi og positive tanker. Det skal man værdsætte!


Vi har en lang række kollektioner, hvor du kan finde billige plakater. Vi har kollektioner med by og kort motiver, plakater til store begivenheder, plakater med fotokunst, grafiske plakater og meget mere. Vores startpriser, starter fra 149 kr. og på ordrer over 399 kr., tilbyder vi gratis levering.