LEVERING

Fragt og levering

Følgende leverings– og salgsbetingelser gælder for alle leverancer fra Plakatio. Medmindre andre aftaler er indgået Plakatio, sender vi alle pakker med Track and Trace og leverer indenfor 2-5 hverdage. Skulle varen modforventning ikke kunne afsendes inden for tidsperioden, modtager du besked med det samme. Dog kan special-bestillinger tage op til 1 uge, og ved særlige travle tider kan der forekomme ekstra leveringstid. Besked vil her gives på e-mail, telefon eller her på siden.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af PostNords målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan tage flere dage.

Fragtomkostninger

  • Prisen på fragt: 39 DKK

  • Prisen på fragt (Grønland og Færøerne): 79 DKK

  • Prisen på fragt (hvis ordreværdien er over 399 DKK): 0 DKK

Levering med PostNord

Vi har sammensat nogle fragtmuligheder med PostNord, som gør det billigt, hurtigt og fleksibelt for dig. Alle vores leverancer leveres til døren. OBS: er du ikke hjemme, når Posten er der, og har valgt pakke skal afleveres personlig, skal du selv afhente pakken på posthuset.

Forsinket levering

​I tilfælde af forsinkelser skal der rettes henvendelse til Plakatio, som herefter efterlyser pakken hos PostNord. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevene leverancer, fremsender Plakatio naturligvis en ny leverance uden beregning.

Vær opmærksom på

Har du valgt at pakke må stilles selvom du ikke er hjemme, kan Postbuddet stadig tage den med og bede dig hente den på Posthuset, hvis han finder den valgte placering særlig udsat for tyveri. 

Ofte stillede spørgsmål

Følg din pakke med Track&Trace?

Du kan følge din pakke ved at indtaste dit forsendelsesnummer: http://www.postnord.dk/da/Sider/TrackTrace.aspx 

Har du ikke fået et Track&Trace nummer?

Hvis du ikke har fået tilsendt et Track&Trace nummer, så skal du kontakte vore kundeservice på mail kontakt@plakatio.dk

Leveringsbetingelserne er senest opdateret d. 17.03.2021

SEND OS EN MAIL

Vi svarer inden for en arbejdsdag.

Mail: kontakt@plakatio.dk