PLAKATER TIL FØDSEL OG DÅB

Vores plakat med stjernetegn eller nymoderne fødselstavle vil være den perfekte gave til konfirmantion, dåb eller fødselsdag.

Begivenheder.jpg

PLAKATER SOM DÅBS- & FØDSELSTAVLE

Plakatio hylder børnene – og der findes ikke større mesterværker end vores egne børn. Vores fødsels- og dåbsplakater hjælper dig med at huske det livsændrende øjeblik, hvor dit barn kom til verden. Vi mener selv at plakaterne er meget personlige og giver en unik og uforglemmelig fornemmelse, så snart plakaten bliver rammet ind, og kommer op at hænge. De minimalistiske designs er tidløse og passer ind i ethvert værelse.

Fødselsplakaterne rummer en serie af illustrationer, som har til hensigt at give dig et tilbageblik på, hvor lille dit skønne barn var ved fødslen. Den smukke og minimalistiske illustration tilpasses dit barns faktiske længde ved fødslen – 1:1. Så hvis dit barn var 50 centimeter ved fødslen, vil illustrationen også være 50 centimeter lang. Nedenfor vil alle fødselsoplysningerne være skrevet – altså navn, længde, vægt og fødselsdag. Plakaten fås i 50x70 centimeter og printes på 170 g. silkepapir.