HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Levering & Forsendelse


LEVERINGSTID Vi leverer inden for 2-5 arbejdsdage efter modtaget betaling. FRAGTPRISER Vi leverer til hele Danmark og fragtprisen er 39 kr. hvis ordren er under 399 kr. Er din ordre over 399 kr. vil fragten være gratis. LEVERING I DANMARK Alle pakker leveres direkte hjem til dig – dette gælder for bestillinger af plakater i størrelserne A4 og A3 samt storformat (50x70 cm. & 70x100 cm.). Pakken leveres med Post Danmark. LEVERING TIL UDLANDET Såfremt at du skal have leveret uden for Danmark, skal du kontakte os på mail: kontakt@plakatio.dk. Vi vil tillægge et fragtgebyr på 59 kr.
Hvordan får jeg fri levering?


Hvis du har en ordre som er større end 399 kr. inkl. moms.
Hvem er Plakatio?


Plakatio er en lille dansk virksomhed, som arbejder dedikeret med personligt design og indretning. Vi går meget op i kvalitet og vores produkters betydning for den enkelte køber. Det er vores mål at skabe produkter, der har en høj affektionsværdi for iagttageren. Dette gør vi ved at skabe og designe plakater med personlige motiver i højkvalitative tryk. Plakater er ikke bare plakater!
Ordrestatus & Tracking


Da alle pakker er sendt som QuickBreve, kan vi ikke tilbyde dig et tracking nummer, desværre.
Betalingsmetoder


FØLGENDE BETALINGSMETODER KAN ANVENDES PÅ PLAKATIO.DK: - Kredit kort: VISA og MasterCard - Debit kort: VISA og MasterCard
Gavekort


INDLØSNING AF MIT PLAKATIO-GAVEKORT Du kan bruge dit Plakatio-gavekort ved at markere feltet ud for "Har du et Plakatio-gavekort eller -værdibevis?" under betalingstrinnet i kassen. Indtast koden på gavekortet, som findes på gavekortet og klik på "ANVEND". Hvis dit gavekort ikke dækker det samlede beløb for ordren, kan du betale med en anden form for betaling eller et andet gavekort. Plakatio tillader ikke, at gavekort bruges til at købe ekstra gavekort. Se betingelserne for Plakatio-gavekort. RETURNERING/ANNULLERING AF PLAKATIO-GAVEKORT Du kan annullere et ubrugt Plakatio-gavekort inden for 14 dage efter købet. Kontakt os med dit gavekortnummer. Ubrugte gavekortsaldi kan ikke ombyttes til kontanter. RETURNERING AF ORDRER, SOM ER BETALT MED GAVEKORT Plakatio-returneringer tilbagetales til den oprindelige betalingsmetode. Opbevar dit gavekort, indtil du modtager din ordre. Hvis du returnerer ordren, vil gavekortet blive tilbagebetalt. Hvis du ikke længere har gavekortet, men har brug for at returnere en ordre, kan du bruge gavekortnummeret, som findes i e-mailen med tilbagebetalingsbekræftelsen. Nummeret kan bruges på Plakatio.dk. LEVERING Levering af Plakatio-gavekort er altid gratis - og modtages på mail. SÆT PENGE IND PÅ ELLER GENOPFYLD GAVEKORT Det er ikke muligt at sætte penge ind på et eksisterende Plakatio-gavekort. VALUTA Valutaen på dit gavekort er knyttet til det land, hvor gavekortet bliver leveret. Plakatio-gavekort kan indløses på alle Plakatio-websteder i EU, uanset valuta. Værdien af kortet konverteres til den daglige standardomregningskurs, når det indløses. ORDREBELØB PÅ GAVEKORT Plakatio-gavekort kan fås på alle beløb mellem 100 og 1000 Danske Kroner. UDLØBSDATO Plakatio-gavekort udløber ikke. Hvis du afgiver en ordre med et Plakatio-gavekort og har en ubrugt saldo, kan du bruge saldoen til et køb på et senere tidspunkt. Hvis din ordre er større end gavekortets værdi, kan du bruge en hvilken som helst anden accepteret betalingsmetode til at betale forskellen. MISTEDE/STJÅLNE GAVEKORT Hvis du har mistet et Plakatio-gavekort, skal du kontakte os.
Returnering og ombytning


SÅDAN RETURNERER DU: Produkterne og indpakningen skal være i samme tilstand som ved modtagelsen, dvs. uanvendt, ikke stødt eller beskadiget. Du står selv for returfragten ved benyttelsen af fortrydelsesret og åbent køb i 14 dage. Du kan bestille en returfragtseddel ved at sende en mail til kontakt@plakatio.dk
Info om produkter


OM PRODUKTERNE Plakatio designer og udvikler selv alle personlige plakater. Vi har et stort udvalg, med over 500 plakater i sortimentet. Plakaterne og det tilhørende tryk kan også kaldes posters, plancher samt billeder eller print. De forskellige benævnelser dækker over samme type af smuk vægkunst, som du finder her hos os! På Plakatio finder du plakater med smuk fotokunst, citatplakater, plakater til særlige anledninger samt de populære by og kort plakater. Vi er kendt for vores minimalistiske byplakater, og har Danmarks største udvalg med over 200 plakater inden for forskellige designs. I alt har vi over 140 plakater med Danmarks største byer i sortimentet. Da alle plakater er designet af Plakatio selv, gør vi det muligt at få lavet en plakat af lige netop det motiv, du ønsker på dit design. Dermed kan du få lavet din egen unikke plakat. Vores personlige plakater gør din indretning unik og personlig. Plakatio forsøger hele tiden at opdaterer kollektionerne med nye plakater og designs. SPECIFIKATIONER Vores papir kan FSC-certificeres og er særdeles aldersbestandigt, men vær opmærksom på, at du ikke hænger plakaten i direkte sollys, da farverne godt kan falme en smule. Plakaterne er trykt på 170 gram (pr. m2) glat silkepapir. Alle plakater kan købes her på denne webshop, og hos udvalgte forhandlere i Danmark. Alle plakater leveres sammenrullede i et paprør, så de ikke tager skade under fragten. Vores paprør kan ligeledes FSC-certificeres, og tåler både vand og slag. De er 50 mm. bredde, og er sat sammen med 1,5 mm. tykt pap med en hvid belægning. Plakatio sælger i øjeblikket fysiske plakater i størrelserne A4 (210 mm. x 297 mm.) og A3 (297 mm. x 420 mm.), B2 (50 cm. x 70 cm) og B1 (70 cm. x 100 cm.).
Garanti


Garanti gives i henhold til købeloven. Vi er altid hurtige til at erstatte eventuelt beskadigede varer.
Konkurrencer


For at deltage i vores konkurrence skal du følge @PlakatioDK på Instagram eller www.facebook.dk/plakatio på facebook. Din Instagram-profil indstillinger skal være sat til at være offentlige. Du skal svare på det givne spørgsmål i kommentarfeltet på Facebookopslaget eller Instagramopslaget. Deltagere garanterer og repræsenter at de ikke krænker rettigheder, herunder ophavsret, samt bryder nogen lov ved opslag på Plakatios opslag. Ét opslag per person er tilladt. En præmie vil blive tildelt til den heldige vinder. Alle gyldige opslag under den givne konkurrence periode vil være med i en præmiepulje til at vinde prisen. Uforståelige og ufuldstændige opslag, samt opslag som ikke lever op til kravene i disse vilkår og betingelser vil blive anset som ugyldige. Vinderen bliver valgt af Plakatios jury, og den heldige vinder vil blive kontaktet via Facebook Messages eller Instagram Direct. Kampagnen er på ingen måde sponsoreret, støttet eller administreret af, eller associeret med Instagram eller Facebook. Se mere her.