Plakatio ERHVERV.

GØR NOGET VED BUTIKKEN, KONTORET & LOKALERNE.

6576638-0-scrolldown-black.gif
 

PERSONLIGE PLAKATER PÅ ERHVERVSGRUNDEN

Ofte er virksomhedslokalet, butikken eller kontoret kedeligt og uden personlighed. Det er vigtigt, at indretningen afspejler virksomhedens koncept, at udtrykket er holdbart og signalerer det rigtige. Indretningen har stor betydning for, hvordan vi trives på arbejdspladserne og har samtidig stor signalværdi, hvorfor det kræver mange overvejelser. Hos Plakatio har vi ekspertise indenfor grafisk design og plakatindretning. Vi er specialister i at skabe indretningsløsninger, der formidler, understøtter og udfolder Jeres identitet. Det er essentielt for os at skabe en tæt relation og få dyb indsigt i Jeres behov. Fra den indledende dialog til den sidste plakat er hængt op.

TÆNK BÆREDYGTIGT

Hos Plakatio mener vi, at vi alle har et fælles ansvar for miljøet og en grønnere omstilling. Vi har foretaget en række initiativer, som har til formål at sikre en grønnere fremtid. Vi mener at erhvervslivet er den drivkraft, som skal sikre de nødvendige forandringer og være med til at løse de afgørende miljømæssige udfordringer. Det gør vi blandt andet gennem vores samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening, samt innovative løsninger og klart definerede politikker. Formålet med vores CSR-arbejde er at fastlægge retningslinjer for Plakatios håndtering af samfundsansvar og miljøansvar. 

Alle vores plakater er CO2-neutrale og er Svanemærket. Alle faser af produkthåndteringen er tænkt i gennem; hvilke materialer vi bruger, hvordan vi printer, hvordan vi leverer plakaterne og hvordan vi slår rødder i fremtiden gennem ”grønne” samarbejdspartnere og leverandører.

DJI_0138_edited.jpg

KONTAKT OS FOR AT FÅ TILSENDT PRISER

CASES