DANSKE Ø-PLAKATER

Plakatio har et bredt udvalg af danske ø-plakater. Hæng en plakat op af din ø eller bare din "ønske-ø". Få lige den ø-plakat du ønsker!

Danske Ø-plakater fra Plakatio

HAR VI IKKE DEN Ø-PLAKAT DU SØGER?

Ingen ø er for stor eller lille hos Plakatio. Du kan få en ø-plakat over lige netop den ø du søger - uanset om det er en stor ø i udlandet, eller om det er en lille ubeboet ø langt ude på havet. Derfor tilbyder vi også, at du kan få lavet lige netop den ø-plakat, som der betyder noget for dig.

Ø-plakaten bliver designet efter dine ønsker, og du kan være helt sikker på, at ingen andre har denne unikke plakat hængende eller stående, Inden du bestiller din unikke plakat, så tjek lige vores sortiment inden - det kan jo være at vi allerede har ø-plakaten i vores store udvalg.

PLAKATER MED DANSKE ØER

Plakatios plakater med danske øer er utrolig populære. I øjeblikket har vi 24 ø-plakater i vores kollektion, udelukkende med danske øer. Hver eneste ø plakat er designet af Plakatio selv. Alle plakater fås i 7 forskellige farver, og indeholder øens navn og koordinater. De unikke og personlige plakater med danske øer er lavet til de danske øboere. I øjeblikket kan du finde plakater med øerne: Als, Amager, Anholt, Bogø, Bornholm, Falster, Fanø, Fejø, Fur, Fyn, Færøerne, Grønland, Langeland, Lolland, Læsø, Mors, Møn, Orø, Rømø, Samsø, Sjælland, Thurø, Tåsinge og Ærø.

Fanø Plakat fra Plakatio