BYPLAKATER FRA PLAKATIO

Plakatio har over 150 byplakater. Disse plakater med danske byer er meget unikke, og med sådan en plakat vil indretningen virkelig blive personlig.

HAR VI IKKE DEN BYPLAKAT DU SØGER?

Ingen by eller sted er for stort eller småt hos Plakatio. Du kan få en byplakat over lige netop den by du søger - uanset om det er en storby i udlandet, eller om det er en lille flække langt ude på landet. Derfor tilbyder vi også, at du kan få lavet lige netop den byplakat, som der betyder noget for dig.

 

Byplakaten bliver designet efter dine ønsker, og du kan være helt sikker på, at ingen andre har denne unikke plakat hængende eller stående, Inden du bestiller din unikke plakat, så tjek lige vores sortiment inden - det kan jo være at vi allerede har byplakaten i vores store udvalg.

Marble-Maps_edited.jpg
Byplakater fra Plakatio

BYPLAKATER FRA Plakatio

Vi ved alle hvor populært, det er at have et bykort hængende i hjemmet. Derfor finder du hos os over 150 by plakater fra Danmark, hvilket skulle gøre det muligt at finde lige præcis den by, som du søger - alt efter om det er et kort over København, Aarhus eller Aalborg. Alle plakaterne i vores kollektionen ”byplakater” har vi hos Plakatio selv designet, og kan derfor kun købes hos os.