By og kort plakater fra Plakatio

Bliv FORHANDLER.

SÆLG VORES PERSONLIGE PLAKATER I DIN FYSISKE BUTIK.

6576638-0-scrolldown-black.gif
 

HVORFOR PLAKATIO?

Plakatio er en lille dansk virksomhed, som arbejder dedikeret med personligt design og indretning til danskerne. Vi går meget op i kvaliteten, miljøet, gode priser, samt vores produkters betydning for dig, som den enkelte køber. Det er vores mål at skabe produkter, der har en høj affektionsværdi for iagttageren. Dette gør vi ved at skabe og designe plakater, som indeholder motiver og designs, som du kan identificere og relatere til – uanset om det er en plakat af byen du bor i, et naturområde du holder af eller en speciel begivenhed, som du mindes. Plakater er ikke bare plakater!

Plakater fra Trekantsområdet | Plakatio

HVORFOR VORES PLAKATER?

Vores koncept er enkel: Vi vil have folk til at indrette hjemmet mere personligt. Heldigvis er der en stigende tendens til at folk indretter deres hjem mere personligt. Men vi ser stadig, at folk køber indretnings-genstande, som ikke har nogen som helst betydning for personen. Hvad betyder et dyrt billede eller maleri, hvis det ikke får dig til at føle noget? Ser du, vi vil gerne skabe et personligt miljø inden for hjemmets vægge. Når du kigger rundt i dit hjem, skal det sprudle af personlige minder, tanker og indtryk! Dit hjem er din base. Herfra har din hverdag sin udgangspunkt, og her skal du kunne være dig selv. Derfor mener vi også at dit hjem skal afspejle din personlighed.

Det er bevist, at vores omgivelser påvirker vores adfærd og humør. Vi tror på, at vores plakater kan være med til, at påvirke alle personer i en bedre og mere positiv retning. Vores plakater er primært designet til den personlige indretning. Med et gennemtænkt design, tænker vi alle elementer ind: layout, farver, motiver, lys, former og så videre. Du sikrer dig altså en plakat, som påvirker dig positivt. Ikke bare fordi den er flot, men fordi den har en positiv effekt på din underbevidsthed.

Vores mål er, at skabe en personlig indretning i alle danske hjem, gennem plakater der har en personlig værdi for iagttageren. Ved at gøre dette, sikrer vi personen en bedre hverdag, hvor positive indtryk konstant bliver fremtonet. 

EN GRØN SAMARBEJDSPARTNER

Plakatio har foretaget en række initiativer, som forhåbentligt skal være med til at sikre en grønnere og lysere fremtid. Vi har været særdeles grundige i vores valg af leverandører og trykkeri, når vores produkter fremstilles og printes. Alle vores plakater er produceret på miljømærket og Svanemærket papir.


CO2 NEUTRALISERET PLAKATER
Alle vores tryksager er CO2-neutraliseret – et aktivt valg som vi har valgt at tage i forbindelse med bestilling af vores tryksager på vores trykkeri. En gang om året gennemregnes miljøbelastningen for alle trykkeriets tryksager – og her udregner virksomheden ClimateCalc, hvad den fulde CO2-kompensation koster – alt fra papirfremstilling, udledning, pakketransport, strømforbrug og brændstof til medarbejdernes biler. Hertil kommer der et tillæg som vi betaler. Dette er et acontobeløb til indkøb af kvoter. Trykkeriet sørger for, at de CO2-kvoter vi indkøber, ikke er ”Kyoto-hokuspokus-kvoteopkøb” – men kvoter til en reel CO2-reduktion. Pengene bruges til opførelser af vindmøller, solceller, CO2-venlige teknologier i ulande og så videre. Trykkeriet arbejder med ClimateCare i forhold til indkøb af kvoter. På den måde sikrer man, at pengene bliver brugt effektivt og på de rette initiativer.

Skovsø ved Søby Brunkulslejer

OPRET EN PROFIL

Start med at oprette en profil på hjemmesiden. Når du opretter en profil, vil du have adgang til en række funktioner, som gør det lettere for dig som forhandler, at holde styr på ordrer, produkter, betalinger - samtidig med at vi på den måde, kan holde en tæt kontakt.

INDSEND FORMULAR

Når du har oprettet en profil, kan du fra profilsiden indsende en formular til os under "Bliv Forhandler". Når alle felter er udfyldt, bliver formularen sendt til godkendelse i vores system. Efter at du er blevet godkendt, opretter vi din egen unikke forhandlerside.

Forhandlerside

Fra forhandler-siden, samt fra din profilside, vil du have adgang til fordele, ønskelister, kontakter, adresser, forhandlerrabatter, markedsføringsmateriale og meget mere. Det er også her, at du vil finde informationer og priser på vores produkter. 

KØB & sælg plakater

Når du skal købe dine plakater, så skal du huske at bruge din forhandler-rabatkode, som du kan finde på din forhandlerside. Herefter vil plakaterne blive sendt til din fysiske adresse. Så handler det i bund og grund kun om, at sælge vores plakater i din butik. Held og lykke!